Bijdragen aan een oplossing voor mensen met borstkanker

Dat is wat ons motiveert

Innovatieve oplossingen

Onze missie is om innovatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen van de moderne oncologie en om patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Met jarenlange ervaring in de branche, hebben we ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige medische producten en technologieën die bijdragen aan een effectieve behandeling van borstkanker.

Pink Ribbon. Wij steunen de strijd tegen borstkanker
Kees Groenenboom, oprichter van Elswood

Elswood

In 2009 heb ik Elswood opgericht om een platform te bieden aan innovatieve start ups in de medische wereld. Ik richt me hier vooral op bedrijven buiten Europa die ik met mijn opgebouwde netwerk snel en efficiënt kan introduceren. Hiermee krijgen nieuwe technieken van ook kleinere bedrijven een kans om bij te dragen aan de diagnose en bestrijding van kanker.

Kees Groenenboom

Radiologie

Ons specialisme ligt op het gebied van radiologie, nucleaire geneeskunde en radiotherapie, toegespitst op de diagnose en behandeling van borstkanker.
Wij brachten al diverse innovatieve toepassingen op de markt voor de diagnose en behandeling van borstkanker.

Opzetten trials

Wij hebben ervaring in de opzet en ondersteuning van wetenschappelijke trials van samenwerkende universitaire ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten. Dit doen wij in samenspel met de fabrikant en gerenommeerde medische intituten.

Kennis en connecties

Onze kracht ligt in de combinatie van kennis van technische innovaties en de Europese wet- en regelgeving op gebied van medische apparatuur en hulpmiddelen. Bovendien kunnen we vertrouwen op een hecht netwerk in heel Europa.

Distributie in Nederland

In Nederland zijn we verantwoordelijk voor de distributie van de naalden met I-125 zaadjes. Daarvoor werken we intensief samen met een specialist in het opslaan en vervoer van radioactieve bronnen.

Contact

Wij staan altijd klaar om te helpen bij vragen of opmerkingen.

Elswood favicon

Wij gebruiken noodzakelijke cookies voor een betere ervaring van onze website.